καθημερινότητα στη ρόκκα

Η μέρα μας ξεκινάει με ένα καλό πρωινό και ο καθένας μας πάει στο πόστο του. Αν και εσείς θέλετε να ζήσετε τη μέρα σας μαζί μας δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε έναν από εμάς.

Με τον Κώστα μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας πολύ νωρίς με μια επίσκεψη στο στάβλο με τα πρόβατα. Μπορείτε απλά να παρακολουθήσετε ή και να βοηθήσετε στο άρμεγμα, το τάισμα και τη βοσκή.

Ο Λάκης έχει ένα ευρύτατο πεδίο δράσεων, από το στάβλο στο τρακτέρ και από την κουζίνα στο χωράφι. Ανάλογα με τις απαιτήσεις της εποχής μπορείτε να τον ακολουθήσετε στη σπορά του σιταριού, στο θερισμό της φακής και στη συγκομιδή των σιτηρών για τα ζώα μας.

Η Λένα είναι αυτή που θα σας φτιάξει το πρωινό με τις χειροποίητες μαρμελάδες της και το σπιτικό βούτυρο και γιαούρτι. Όλα όσα θα γευτείτε φτιάχνονται στην κουζίνα του ξενώνα και μπορείτε να συμμετέχετε στην παραγωγή τους: να χτυπήσετε το γάλα να γίνει βούτυρο, να ζυμώσετε μαζί της το ψωμί, να φτιάξετε γιαούρτι. Αργότερα, θα τη βρείτε στο εργαστήριο όπου μπορείτε να γνωριστείτε με την τέχνη της υφαντικής και του felt.

Τη μαμά Κατίνα θα τη βρείτε στην κουζίνα να τυροκομεί και να μαγειρεύει τα φαγητά που θα γευτείτε το βράδυ στην τραπεζαρία ή στην υπέροχη αυλή μας.