Ξενώνας Ρόκκα | Δραστηριότητες στα Ζαγοροχώρια
Δραστηριότητες στα Ζαγοροχώρια. Η περιοχή προσφέρεται για πλήθος δραστηριοτήτων στη φύση. Με την Γεωργία μπορείτε να κάνετε πεζοπορικές θεματικές διαδρομές κοντινές ή μακρινές. Καβάλα στ’ άλογα (της Δάφνης) θα εξερευνήσετε τα λιβάδια και τα μονοπάτια γύρω από το μικρό και μεγάλο Πάπιγκο και κάτω από την επιβλητική Αστράκα της Τύμφης. Με το Βασίλη θα δροσιστείτε κάνοντας rafting στα πεντακάθαρα νερά του Βοϊδομάτη. Την άνοιξη και το φθινόπωρο θα γεμίσετε το καλαθάκι σας με βωλίτες, κανθαρίσκους (κανθαρέλες), κατσπέρδικες και αυγούτες, μερικά από τα άγρια μανιτάρια της περιοχής καθώς και μαύρες ή άσπρες τρούφες με την Κατερίνα.
Δραστηριότητες,Ζαγοροχώρια,τρεκινγκ,γεωτουρισσμος,ιππασια,συλλογη μανιταριων,περπατημα,τρουφες
15
page-template-default,page,page-id-15,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

δραστηριότητες

Η περιοχή προσφέρεται για πλήθος δραστηριοτήτων στη φύση. Με την Γεωργία μπορείτε να κάνετε πεζοπορικές θεματικές διαδρομές κοντινές ή μακρινές…

Καβάλα στ’ άλογα (της Δάφνης) θα εξερευνήσετε τα λιβάδια και τα μονοπάτια γύρω από το μικρό και μεγάλο Πάπιγκο και κάτω από την επιβλητική  Αστράκα της Τύμφης.

Με το Βασίλη θα δροσιστείτε κάνοντας rafting στα πεντακάθαρα νερά του Βοϊδομάτη.

Την άνοιξη και το φθινόπωρο θα γεμίσετε το καλαθάκι σας με βωλίτες, κανθαρίσκους (κανθαρέλες), κατσπέρδικες και αυγούτες, μερικά από τα άγρια μανιτάρια της περιοχής  καθώς και μαύρες ή άσπρες τρούφες με την Κατερίνα.

Όσο για τις βροχερές ημέρες, μην ανησυχείτε, μπορούν να μετατραπούν σε υπέροχες ώρες δημιουργίας στο εργαστήριο της Σαΐτας στον πρώτο όροφο της Ρόκκας.

Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail to someone